ΑρχικήΠοδόσφαιροΠοπόφ: «Είμαστε η Λέφσκι, μπορούμε την πρόκριση με ΠΑΟΚ»

Ποπόφ: «Είμαστε η Λέφσκι, μπορούμε την πρόκριση με ΠΑΟΚ»

Οι τοποθετήσεις του νεοαποκτηθέντος μεσοεπιθετικού της Λέφσκι Σόφιας αναφορικά με τις «μάχες» απέναντι στους «ασπρόμαυρους» για το δεύτερο προκριματικό γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης. «Έχουμε πολλές πιθανότητες κόντρα στον ΠΑΟΚ», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων. 

Ιδιαίτερα αισιόδοξος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός της προσεχούς αντιπάλου του Δικεφάλου στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League, Ίβελιν Πόποφ, μετά την ισοπαλία που απέσπασε η Λέφσκι απέναντι στη Σεπτέμβρι Σόφιας, τονίζοντας ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης του βουλγαρικού συλλόγου έναντι του ΠΑΟΚ.  

Για τη φιλική ισοπαλία:

«Ήταν πολύ ωραίο ως παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση συνέβησαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Προπονούμαστε μόνο δέκα μέρες, ο καθένας μας βρίσκεται σε διαφορετική φυσική κατάσταση και γι’ αυτό γίνονται αυτά τα φιλικά.

Έπρεπε να κερδίσουμε λόγω των φιλάθλων μας που ήρθαν στο γήπεδο. αλλά αυτό δεν έγινε. Χαίρομαι πάντως που έχουμε γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Ωστόσο, πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα»,

Για την αγαπημένη του θέση: 

«Ο προπονητής ξέρει πολύ καλά πού πρέπει να παίζω. Όπου βλέπει ότι είμαι πιο χρήσιμος για την ομάδα, εκεί θα παίζω. Δεν έχω αξιώσεις».

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ:

«Οι πιθανότητες μας είναι πολύ μεγάλες απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είμαστε η Λέφσκι, ένας σοβαρός σύλλογος. Δεν μπορούμε να ανησυχούμε για κανέναν. Βγαίνουμε στο γήπεδο και είμαστε έτοιμοι για μάχη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
120ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ