Στον διαιτητή, το VAR και τις αποφάσεις τα έριξε ο Κώστας Καραπαπάς μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο, την ίδια ώρα που ο Τρεϊμάνις έκλεισε τα μάτια του επιδεικτικά σε καθαρή παράβαση πέναλτι επάνω στον Ολιβέιρα.
Αναλυτικά είπε:
”Ήταν μια ήττα που μας στεναχώρησε δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να πετύχει πολλά γκολ δεν άξιζε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Διαμορφώνεται μία κατάσταση με τον Ολυμπιακό να μένει πολύ πίσω και θέλουμε να πούμε πως μη μα ξεγράφεται, έχουν αλλοιώσει το πρωτάθλημα και δε θα αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, άμα συνεχίσουμε έτσι.
Αντί να σφυρίξει πέναλτι ο διαιτητής χθες το λήγει. Ξέρουμε τι κάνουν, είναι πολύ-εργαλεία και ας υπάρχει το VAR αλλά τους ξέρουμε και τι κάνουν και τι λένε και που πίνουν καφέ. Απορώ με την υπομονή όλων στο σύλλογο, θα πούμε αλήθειες γιατί παράγινε το κακό και ας μας καλέσουν σε απολογία, έτσι και αλλιώς μόνο εμάς καλούν”.