Την Ουνικάχα στη Μάλαγα αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ mateco στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, ωστόσο παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν κατάφερε να κερδίσει, με την Ουνικάχα να παίρνει τη νίκη με 77-63.
Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες δεν προσέφεραν εντυπωσιακό μπάσκετ, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να αμύνεται καλά και να κρατάει τους Ισπανούς σε χαμηλά στάνταρ. Ο Φράνκε και ο Ράϊλι κράτησαν τον ΠΑΟΚ επιθετικά με τις ομάδες να τελειώνουν το πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά 3 πόντων.
Και στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος μπορεί να μην εντυπωσίασε επιθετικά, ωστόσο αμυντικά κράτησε εκ νέου τους Ανδαλουσιάνους σε χαμηλό σκορ. Μάλιστα, αν και η διαφορά σε κάποια φάση ξέφυγε στους 9, ο Χαντς με 5 πόντους στο φινάλε την έριξε ξανά στους 4 με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ένα πολύ καλό για τα δεδομένα σκορ. 36-36 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην τρίτη περίοδο οι ασπρόμαυροι μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ, αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να φύγουν με τη νίκη από τη Μάλαγα. Φράνκε, Πόλεϊ και Ράιλι ήταν οι πρωταγωνιστές του Δικεφάλου, ο οποίος με ένα επιμέρους σκορ 21-22 έριξε ακόμη περισσότερο τη διαφορά, κλείνοντας το δεκάλεπτο με σκορ 57-54.
Στην τελευταία περίοδο οι Ισπανοί ανέβασαν την απόδοσή τους και έτσι αν και αγχώθηκαν, έφτασαν στη νίκη με τον Δικέφαλο ωστόσο να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.
Τα δεκάλεπτα: 19-16, 36-32, 57-54, 77-63