Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, κερδίζοντας τον Ορφέα Σουρωτής με 14-48, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.
Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Καπρινιώτη, Μεντεσίδου, Αμβροσιάδου, Σεβδίλη, Γκόμες, Ζενέλι και Μπροκάρντο
Οι «ασπρόμαυρες» είχαν ανεβασμένο τέμπο και το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα λεπτά οι ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι το 3-3, ωστόσο από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος «πάτησε γκάζι». Η Σεβδίλη κάνοντας το 3-6 ανέβασε την διαφορά στα τρία γκολ και στη συνέχεια η Μποριζόφσκα άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα πηγαίνοντας το σκορ στο 6-11. Ο ΠΑΟΚ έχοντας μεγάλα σερί τερμάτων μεγάλωνε το προβάδισμα του, η Ριμπέιρο βρήκε δίχτυα για το 6-18, ενώ το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε 7-21.
Με το ίδιο τέμπο συνεχίστηκε η αναμέτρηση και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Δικέφαλος απάντησε στο γκολ των φιλοξενούμενων με ένα σερί έξι τερμάτων, τρία της Βράνσιτς, δύο της Ριμπέιρο και ένα της Ντάμπεφσκα, τα οποία έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 8-27. Οι «Ασπρόμαυρες» ανέβασαν κι άλλο την συχνότητα σκοραρίσματος τους, η Μποριζόφσκα έκανε το 9-35 και στη συνέχεια η Σαμολαδά το 9-40. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 14-48.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, στις Φεβρουαρίου, εκτός έδρας, απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.