Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη έφερε τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να «σκανάρει» την αγορά για την απόκτηση στόπερ.
Να καλύψει το κενό του Γιάννη Μιχαηλίδη ίσως προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ με μεταγραφή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση.
Οι ασπρόμαυροι σκέφτονται να προχωρήσουν σε απόκτηση ενός ποιοτικού στόπερ για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Τι ισχύει για το μεταγραφικό παζάρι
Η FIFA ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό, πως ανοίγει «παράθυρο» μετακίνησης ξένων παικτών που αγωνίζονται σε Ρωσία-Ουκρανία, με αφορμή τον μεταξύ τους πόλεμο.
Έτσι λοιπόν, ως τις 7 Απρίλη υπάρχει η δυνατότητα οι ξένοι παίκτες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα να συμφωνήσουν με όποια ομάδα θέλουν για συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου, οπότε και θα επιστρέψουν στις ομάδες στις οποίες ανήκουν.