ΑρχικήΜπάσκετΟ Αυγενάκης βάζει «στοπ» στους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Ο Αυγενάκης βάζει «στοπ» στους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Με απόφασή του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αποφάσισε να απαγορέψει τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα, για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο σύλλογος:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Αυγενάκη, απαγορεύεται η μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Κυριακής στις 7:15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας.

Είχε προηγηθεί η σχετική απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σύμφωνα με την οποία καθορίζονται οι όροι διεξαγωγής του αγώνα, αλλά περιλαμβάνεται και η εισήγηση προς τον Υφυπουργό, για την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, μετά τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
120ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ